Category: Bahasa Sunda

Jangan Keliru! Ini 8 Syarat Wudhu yang Wajib Diketahui Umat Muslim. Kamu Harus Tahu!

admin- 30 November 2021 0

Saméméh ngalaksanakeun ibadah atawa solat, umumna umat Islam ngalaksanakeun sarat wudhu sangkan sah. Sabab, upama henteu runtut atawa aya bagian rukun wudhu anu luput, maka ... Read More

CERITA SI GELLENG

admin- 3 September 2021 0

Si Gelleng (8 thn) anak Porsea mau pigi ke Medan, diantarkan sama mamaknya si Tiur ke terminal bus. Togar (kernet): "Medan…, Medan inang…?" Tiur : ... Read More

GUPAY KAMELANG.

admin- 3 September 2021 0

Asa beuki harengheng, kasedih teu daek leungit.Terus terusan dulur, baraya, tatangga, sobat atawa babaturan ting laleos ninggalkeun urang. Mun seug ditengetan, hirup teh lir ibarat ... Read More