Ngalawan Covid tea

Ngalawan Covid tea

Read Time:1 Minute, 6 Second
Upami ningal kondisi alam ayeuna Dina ilmu holistik medicine disebatna mizaj murokab (lembab dingin) upami disertai angin janteun ‘patogen cuaca’, saur sepuh kapungkur di sebatna subur taneuh (nuju ceuyah nu teu damang srg NU pupus), upami di Hayam maruyung ku ceukak, upami di jalmi harareeng, kaleureusan ayeuna nuju covid janteun siklus ayeuna teh Bade Aya pandemi atanpi teu Aya sapertos kieu Margi patogen cuaca moal kiat keuna ka jalmi 1. Nu lemah energi, 2  gaduh panyawat abot (komorbid). Kumargi Kitu urang keudah tiasa ngajagi pikiran srg hate supados kiat.. urusan maot mah eta tos Aya catetanana…diantawisna ayeuna ulah seueur ningal Oge ngadangu nu negatif bilih energi nuju lemah 🙏Matak seueur ayeuna anu tadina jagjag teras di swab hasilna positif langsung drop, eta diantawisna efek energi lemah(Meridian tubuh/kabel listrik lemah).
Upami ningal kondisi ayeuna, kapungkur mah disebatna usum tetelo, janteun jalmi harareeng Margi suhu badan di pangaruhan ku cuaca… kaleureusan nuju covid jadi Weh “harengreng”, ku Margi Kitu omat
1. Tuang sing ageung
2. Bobo sing tibra
3. Ngaleueut cai haneut sing maksimal
4. Hate kunu guligah tur bungah
5 Jeung dulur silih bantu Jeung silih duakeun bari akur
5. Ulah hilap ibadah sareng ngaos Qur’an
6. Sing ridho Kana takdir Allah
Insyaallah mudah mudahan Alloh SWT nangtayungan urang sadayana.

Ti: Ustdz. DR. Ucu Najmudin, Pesantren Holistik Al Muthmainnah.

Baja Juga :  PIDATO SUNDA "ILMU SARENG AKHLAK
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )